vesti

500 prijavljenih trkača

Kako zračimo tako i privlačimo. Vas 500 se prijavilo na 1. Valjevski polumaraton. Ne možemo da vam dočaramo kakva je to čast za našu organizaciju.
Trka je limitirana na 400 trkača, a kako nam je stalo do vas, želimo da istaknemo da čim se taj limit ispuni zatvaramo sve dalje prijave. Vreme lagano curi, a startni paketi vam se smeše. Možda je baš danas taj dan. Uskoro će biti kasno, jer smo već ušli u crvenu zonu.
Uplate do 30.maja vam obezbeđuju startni paket sa našom udobnom oficijalnom majicom za trčanje. Znamo da će vam divno stajati.

LIMIT TRKE na 10k i 21k je 3 sata. Nakon uživanja u našoj trasi, sve finišere na 10k i 21k svojm snagom privlačiće sjajna medalja. Mislimo da će privlačenje biti obostrano. Uskoro ćete se i sami uveriti u to.

Ko radi taj i greši, imali smo jedan peh pri objavljivanju podatka veznog za visinsku razliku trase. Kako se svi spremate za Valjevski polumaraton i zbog toga imate povećanu proizvodnju endrofina, mi osećamo tu vašu pozitivnost. Pa nam vaše dosadašnje konstruktivne kritike dosta znače. Vidimo ih kao podršku našoj što boljoj organizaciji koja za cilj ima vaš što lepši užitak. Visinska razlika za jedan krug od 10.5 km je 45m.

Hvala vam na razumevanju i srdačnosti!
#valjevoteceka🏃