FAQ

Često postavljena pitanja - FAQ

Popuni prijavu ovde. Nakon što su podaci ispravno uneti vaša prijava će biti registrovana u listi prijava. Molimo Vas da proverite da li je vaša prijava registrovana nakog završene prijave, i kontaktirate nas ukoliko je potrebna promena podataka, ili bilo koja vrsta pomoći. Prijava postaje kompletna tek nakon što se plati startnina.

Listu prijavljenih takmičara možete pogledati na Listi prijava, gde bi nakon registracije trebalo biti i Vaše ime, a nakon izvršene uplate – indikator da je registracija kompletna (Status – Ready). Ukoliko imate nedoumice ili na listi vidite pogrešne podatke – kontaktirajte nas.

Mejlovi stižu nakon izvršene uplate, kao potvrda da je Vaša prijava evidentirana, a kako biste proverili da je sama registracija izvršena proverite da li je Vaše ime zajedno sa podacima izlistano u listi prijava. Ako ga i dalje nema može se desiti da ste pogrešno uneli email adresu ili neki drugi podatak. Za sve nedoumice slobodno nas kontaktirajte.

Pogledajte uputstvo za plaćanje startnine. Ako plaćate iz Srbije možete uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, a ako plaćate iz inostranstva molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam dostavili PayPal, Payoneer ili alternativne načine plaćanja.

Nakon izvršene prijave moguće je promeniti trku.Trku možete promeniti u bilo kom trenutku, pa čak i tokom same trke. Ukoliko osetite da ipak niste spremni za polumaraton možete se zaustaviti na 10,5km i bićete automatski evidentirani u sistemu, bez potrebe da bilo šta menjamo u sistemu, a isti je slučaj ukoliko prijavite kraću trku a energija Vas povuče da ipak krenete na polumaraton. Sve varijante su moguće!

Bankarski sistem u Srbiji ima ograničenje u realizaciji transakcija. Svakoj uplati preko uplatnice je potreban najmanje jedan radni dan da prođe. Potom nama treba da stigne vest sa svim uplatama od prethodnog radnog dana od naše banke, i tek onda mi možemo da unesemo uplate nakon čega je uplata evidentirana.

Majica (aktivna)
Pehari za prva 3 mesta
Medalja za finišere
Startni broj
Sportska torba
Osveženje na okrepnim stanicama
Profesionalni fotografi na stazi
Ulaz u muzej i modernu galeriju
E-diploma
Vaučer za popust (restorani)
Slatkiši

Napomena: Sadržaj startnog paketa podleže promenama. O eventualnim promenama će svi prijavljeni takmičari biti blagovremeno obavešteni.

Mapa sa detaljima i okrepnim stanicama će uskoro biti objavljena na sajtu i FB stranici Valjevskog polumaratona.

Polumaratonska i “trka zadovoljstva” od 10km imaju isti limit: 3h od početka trke.

Da, humanitarna trka od 5KM se plaća minimalnim iznosom od 500 RSD, a svaki veći iznos je dobro došao! Sav novac od startnina biće uplaćen udruženju “Rodi se na lepom mestu” koji se usmerava na opremanje porodilišta Opšte bolnice u Valjevu.

Uputstvo za uplatu i ostale relevantne podatke možete pronaći na stranici Kako platiti startninu.

Startninu možete platiti do samog početka trke.
Cena startnine do 30.06 iznosi 1.400 din, zatim od 01.07.2021 pa do 10.08.2021 cena je 1.600 din, dok je cena nakon toga do 20.08.2021: 1.800 dinara.

Organizator zadržava pravo da prijave zatvori ukoliko broj prijava premaši broj koji je iz tehničkih razloga postavljen kao limit.

Prijavljivanje je moguće do 20.08. 2021.

Organizator zadržava pravo da prijave zatvori ukoliko broj prijava premaši broj koji je iz tehničkih razloga postavljen kao limit.

Donja granica za učešće na trkama je 15 godina. Takmičari od 15 do 18 godina mogu učestvovati uz pismenu saglasnost jednog roditelja ili staratelja, koja se dostavlja prilikom preuzimanja startnog paketa.

Punoletna lica – imaju pravo učešća na sopstvenu odgovornost na svim trkama.

Svi takmičari učestvuju na sopstvenu odgovornost i upoznati su sa rizicima koje dugoprugaško trčanje može da nosi.

Da. Morate nam prvo javiti kako bismo znali ko će uzeti paket i time sprečili zloupotrebe. Taj neko ko za tebe preuzima startni paket umesto tebe potpisuje izjavu o preuzimanju odgovornosti za učešće na valjevskom polumaratonu.

Sa organizatorima valjevskog polumaratona možete stupiti u kontakt putem kontakt forme.Na sva pitanja odgovaramo u roku od nekoliko sati, dok je to vreme praktično svedeno na par minuta u toku radnog dana. Vrlo ozbiljno shvatamo svakog trkača, volontera i saradnika, i sigurno ćemo odgovoriti na svaki Vaš mejl. Ukoliko Vam je potrebna brža direktna komunikacija – u kontakt formi ostavite i Vaš broj telefona i pozvaćemo Vas, ili nas pozovite na broj telefona: 061/64 85 370 (ime: Nikola)

Da, u sklopu trke postoji prostor za presvlačenje i odlaganje stvari. Detaljnije informacije će blagovremeno biti objavljene na sajtu i poslate na mejl adrese prijavljenih takmičara.

Volonteri su jako bitan deo organizacije našeg polumaratona, i odgovorno shvatamo svaku Vašu prijavu. Svi volonteri su dobrodošli, a koordinator za volontere će stupiti u kontakt sa vama ubrzo pošto popunite formu za volontiranje. Napomena: Očekujte dobro druženje i pozitivnu energiju!

Nažalost, zbog tehničkih ograničenja grupne prijave nisu moguće. Ovo je svakako stavka na kojoj ćemo raditi za naredne projekte.

Ne, trka za osnovce je besplatna. Selekcija dece biće vršena po osnovnim školama, a ako želite da se prijavite mimo škole, kontaktirajte nas.

Trke su vremenski limitirane na 3h, što znači da imate to vreme na raspolaganju, i možete ga raspodeliti prema sebi. Ukoliko Vam je potrebno da deo trase prošetate, to je sasvim u redu, dok god se pridržavate pravila trke.

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje?

Kontaktirajte nas